След смъртта на младите влюбени Ани и Явор, които бяха ударени

...
След смъртта на младите влюбени Ани и Явор, които бяха ударени
Коментари Харесай

„Ключът е любовта“: Социалните мрежи за смъртта на Ани и Явор

След гибелта на младите влюбени Ани и Явор, които бяха ударени от автомобил на пешеходна пътека на столичния бул. „ Сливница “, техни другари и близки споделят мемоари и апели за смяна в обществените мрежи. От техните изявления можем да разберем най-малко малко какви хора са били Ани и Явор.

Той изрече съболезнования на двете фамилии

Една от първите изявления пристигна от страницата „ По стъпките “. В информацията им написа „ Ние вършим пешеходни обиколки, на които описваме впечатляващи истории “. Явор е бил фотограф там.

„ Ани – това лъчезарно и непретенциозно момиче, посещаваше обиколките ни от момента, когато се събраха с Явор. Те минаха през тестването, наречено „ връзка от разстояние “, с цел да може да се любуват на времето си дружно под един покрив “, пишат основателите на страницата.

Върна се от Франция за страната си, а по какъв начин ѝ го върна страната, е различен въпрос, разяснява Марина Малчева

„ В един септемврийски ден Явор пристигна като посетител на наша обиколка, отдадена на братя Прошек. След края ѝ самичък предложи да снима за По стъпките. Каза, че му харесало по какъв начин протичат нашите разходки и у нас виждал същия възторг, който имал и той. Тази самопокана се оказа най-хубавото нещо, случвало се на организацията ни и, естествено, бе призната незабавно “, написа в обявата на „ По стъпките “.

„ Каквото и да кажем, ще е незадоволително. Колкото и разширено да опишем спомените дружно, няма да е по-широко от усмивката на Явката. Скъпи деца, не заслужавате и няма да бъдете забравени “, допълват те.

„ Явор и Ани си отпътуваха поради следващия палач на пътя. Така си отпътуваха Милен Цветков, Христина и Хариет, както и над 100 други души от началото на годината “, написа Константин Праматаров в обществените мрежи.

„ Явор и Ани - следващите, последни жертви на безумията по пътищата и неналичието на всякаква съответна визия на страната за предварителна защита и справяне с ужасяващата действителност “, споделя Елисавета Георгиева.

Той споделя също, че „ в никакъв случай не му е предписание усещане “ Адриан да кара с превишена скорост

„ Ние ще останем със задачата да мислим какви деца отглеждаме и къде ги отглеждаме. Защото нашите деца може на следващия ден да се окажат както на пешеходната пътека, по този начин и зад кормилото. И е най-добре да дадем всичко от себе си да не са на нито едното проклето място “, написа Пирина Воденичарова след гибелта на двамата влюбени.

„ Това не са следващи букви в черната статистика. Това е момичето с безкрайната усмивка. Това е момчето, на което дадох обещание, че ще играем баскет. И му споделих 'има време'.. а неговото свърши, на крачки от вкъщи им. Още преди да е почнало...някой просто счупи пясъчните им часовници “, споделя Владимир Николов във Facebook.

„ Явор и Ани бяха възпитани и интелигентни, с топли очи и огромни сърца! Те бяха от тези хора, които се срещат рядко и които искаш да направиш свои другари. Явор и Ани имаха вяра в любовта и това си личеше “, споделя Ребека Осес, която е била комшия на двойката.

Виждаш, че това е една съветска рулетка и е въпрос на време кой ще е идващият, добави тя

На една от фотосите, направени от Явор, се вижда надписът „ Ключът е любовта “. Много консуматори в обществените мрежи цитират точно този израз за край на историята на Ани и Явор.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР